RECEPTY:

hořký guláš

hořký guláš

engovec 23. 09. 2011 17:28

Jak zjemnit hořký guláš prosím pomoct… rychle

Max Novák 07. 01. 2012 18:24

Já bych dal do guláše chlebovou kůrku, tak z jednoho krajíce. Napište, jak to dopadlo. Když já přidám do guláše chlebovou kůrku, tak vtáhne chuť do sebe, nerozvaří se úplně, a nakonec jí sním…

Any 12. 04. 2012 21:44

Diky moc za tuhle radu, zachranila me :)

Bára 08. 06. 2012 17:29

Pokud guláš zhořkne, je na vině samotný základ..:( Dle tradiční maďarské kuchyně zní základní pravidlo: CIBULKA se při dělání základu nesmí připálit!!! Jakmile se trochu přichytí, celý pokrm poté získá nahořklou chut´..z mé zkušenosti musím říci, že je to přesně tak a navíc bych to samé pravidlo uplatnila i na mletou papriku, i ta po připálení dáva pokrmu hořkou chut´… Takže hlavní rada: při dělání základu, opravdu poctivě míchat a hlídat, aby se NIC nepřipálilo!! Hodně štěstí.:-)

 «  1 

Přidat reakci